Konfirmant |Dress |sykkel

oktober 1, 2016

Amund er en av høstens konfirmanter jeg har vært så heldig å få fotografere. Mye av Amunds hverdag er sykkel og hva er vel da mer naturlig enn å ha med sykkelen på noen av bildene.

Etter noen litt «klassiske» bilder kastet Amund jakka og hoppa opp på sykkelen.Vi avsluttet seansen med skjorte og shorts i solnedgangen.
fotograf-bt-stokke-askonfirmantbilderdresssykkel-amund-haga-joten-6318 fotograf-bt-stokke-askonfirmantbilderdresssykkel-amund-haga-joten-6334 fotograf-bt-stokke-askonfirmantbilderdresssykkel-amund-haga-joten fotograf-bt-stokke-askonfirmantbilderdresssykkel-amund-haga-joten-6213 fotograf-bt-stokke-askonfirmantbilderdresssykkel-amund-haga-joten-6134 fotograf-bt-stokke-askonfirmantbilderdresssykkel-amund-haga-joten-6297 fotograf-bt-stokke-askonfirmantbilderdresssykkel-amund-haga-joten-6294 fotograf-bt-stokke-askonfirmantbilderdresssykkel-amund-haga-joten-5999 fotograf-bt-stokke-askonfirmantbilderdresssykkel-amund-haga-joten-6041 fotograf-bt-stokke-askonfirmantbilderdresssykkel-amund-haga-joten-6050 fotograf-bt-stokke-askonfirmantbilderdresssykkel-amund-haga-joten-6071

    Én kommentar

  • Marianne oktober 1, 2016
    Reply

    Vi er superfornøyd, tusen takk 🙂

  • Legg igjen en kommantar